Dubbelprogramma: Farida Laan & Flip NoormanEén avond, twee cabaretiers! Farida en Flip spelen elk een stuk uit hun nieuwe voorstelling. 

Farida Laan
Farida Laan was kort danser en lang beeldend kunstenaar. Totdat het statische karakter van papier en canvas en de beslotenheid van haar atelier haar danig de keel uithingen. Ze nam afscheid van haar atelier, gooide schilderijen weg. Nu brengt ze haar absurdistische universum naar het theater.
 
Farida won met haar eerste voorstelling De Assistent de Shaffy Cheque 2021 op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In haar tweede voorstelling De Acupuncturiste vertrouwt ze ons een absurdistisch-fetisjistische methode toe om de wreedheid van het lot te vergeten.

Flip Noorman
Flip Noorman is een zanger/theatermaker die bekend staat om zijn rauwe stemgeluid en eigenzinnige voorstellingen. Als frontman van zijn gezelschap De Noormannen maakte hij diverse programma’s waarmee hij honderden keren speelde. Flip won de Wim Sonneveldprijs en de Annie M.G. Schmidtprijs. Verder speelde hij een uitverkochte tournee, waaronder in Amerongen, met het werk van Leonard Cohen waarin hij die nummers herinterpreteerde en deels ook vertaalde. 

Deze avond presenteert Flip zijn nieuwste muziek!
Uitvoerende Farida Laan & Flip Noorman
Locatie De Binder Leersum
Aanvangstijd 19 januari 2024 - 20:15
Beschikbaarheid Beschikbaar

Je gegevens

Kies het aantal kaartjes (maximaal 6)

€ 17,50
€ 0,00
nog 61 kaarten beschikbaar
€ 19,50
€ 0,00
nog 73 kaarten beschikbaar

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Ik ben geïnteresseerd in cultuur in de regio en wil graag op de hoogte blijven van het aanbod van Podium Z-O-U-T Heuvelrug.Voorwaarden


0 kaartjes
€ 0,00