Piano Man Band

speelt Billy Joel & Elton John

De carrières van zowel Billy Joel als Elton John spannen beide inmiddels ruim 50 jaar. Dat vraagt om een feestje! De twee wereldsterren staan bovendien allebei nog overeind, trekken nog steeds volle stadions en hun tijdloze hits veroveren nog altijd nieuwe harten. Om dit ongekende succes te vieren, brengt de Piano Man Band een bijzondere muzikale ode aan de twee wereldsterren.

Zanger en pianist Daniel Roos is al van jongs af aan groot liefhebber van de muziek van zowel Billy Joel als Elton John. Daniel weet met zijn heldere stem, grote bereik en podium-skills als geen ander de jonge Billy en Elton te benaderen. Maar ook het latere werk van beide artiesten wordt grote eer aangedaan door Daniel en zijn strakke en enthousiaste band. Aan alles wordt gedacht: van saxofoonsolo's en prachtige dwarsfluit licks tot accordeonpartijen en scheurende gitaren.

Piano Man Band speelt de hits en mooiste en meest swingende nummers van zowel Billy Joel als Elton John: van Piano Man tot My Life en Your Song tot Rocket Man en I'm Still Standing en daarnaast ook liedjes voor de echte kenners. Met de energie en de sound van de shows uit hun hoogtijdagen brengt de Piano Man Band muzikaal hét ultieme eerbetoon aan de twee zangers/pianisten!
Uitvoerende The Piano Man Band
Locatie Cultuurhuis Allemanswaard Amerongen
Aanvangstijd 05 november 2022 - 20:15
Beschikbaarheid Beschikbaar

Je gegevens

Kies het aantal kaartjes (maximaal 6)

€ 21,00
€ 0,00
nog 104 kaarten beschikbaar
0 kaartjes
€ 0,00