de Bibliotheek Z-O-U-T
 
 
 
 
Collectie   |   Nieuws   |   Agenda   |   Openingstijden   |   Contact
 
S
 
Als Bibliotheek Z-O-U-T prijzen we ons gelukkig dat we onze leden, ondanks de lockdown, toch aan materialen kunnen helpen. Met de AfhaalBieb -vooraf gereserveerde materialen afhalen op specifieke tijdstippen- bieden wij een service die velen waarderen.

Geen zin om digitaal boeken te zoeken? Laat je verrassen met het persoonlijke Verrassingspakket. Speciaal voor de jongsten (peuters en kleuters) hebben wij de Voorleesfeesttas met de leukste prentenboeken. Alle pakketten zijn aan te vragen via de website.

Tip: inleveren van materialen kan ook buiten de openingstijden van de AfhaalBieb in de inleverbussen van Renswoude, Rhenen, Wijk bij Duurstede en Maarn. Bij de overige vestigingen kun je materialen alleen inleveren tijdens de openingsuren van de AfhaalBieb.

NB De openingstijden van de AfhaalBieb zijn voor de grotere vestigingen recent verruimd.
Lees alles over de AfhaalBieb   S
S
 
Ieder jaar in januari zijn er De Nationale Voorleesdagen, ook dit bijzondere jaar. Met de Prentenboek TopTien en Prentenboek van het Jaar 'Coco kan het!' Voor de activiteiten wijken we uit naar de online wereld; de fysieke voorleesfeestjes in de Bibliotheek Z-O-U-T gaan niet door. We hebben een erg leuk alternatief: Meisje Sanne leest voor uit 'Coco kan het!' Kies je eigen moment om met elkaar te luisteren en te genieten van het verhaal van Coco. Beschikbaar vanaf woensdag 20 januari.

Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan?

Kijk en luister naar Meisje Sanne   S
S
 

Vestiging gesloten maar op zoek naar iets inspirerends? Check de Bibliotheek Verrijker! Via sociale media heb je dit misschien al voorbij zien komen. Bij alledaagse bijzonderheden hebben we een verdiepende selectie gemaakt die bestaat uit boeken, artikelen, museumstukken en websites om jouw wereld te verrijken: gewoon vanuit je luie stoel.

Bijna alles is digitaal toegankelijk. En een boek reserveren is slechts een paar muisklikken weg…

De Bibliotheek Verrijkt!

 

Bibliotheek Verrijker   S
S
 
S
 
TijdschriftenBieb: de app   S
S
 

Met een lidmaatschap kun je boeken reserveren, een Verrassingspakket aanvragen en gebruikmaken van veel online lees- en leermogelijkheden. Zoals luisterboeken, inloggen en lezen met Yoleo, oefenen voor school met Einstein Junior. Voor de jongere kinderen zijn er de voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, de digitale Voorleestas en de prentenboeken van Bereslim.

Word lid   S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw  
 
S