de Bibliotheek Z-O-U-T
 
 
 
 
Openingstijden   |   Agenda   |   Collectie   |   (Digi)Taal
 
Heb je vragen over de digitale overheid of een digitale cursus?
 
Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun jij wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Of zou je graag beter met een computer of tablet willen kunnen werken? Kom langs in de Bibliotheek Z-O-U-T. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt.
Daarnaast vind je in de meeste vestigingen een wekelijkse of tweewekelijkse digitale inloop. Tijdens het spreekuur kun je terecht met al je digitale vragen over bijvoorbeeld apps, de iPad/tablet en mobiele telefoon.
 
Agenda digitale inloop   S
Theatervoorstellingen Cultuurhuizen
De komende maand staan nog een aantal prachtige voorstellingen op het programma, zoals de voorstelling TRYO in Driebergen, waarin drie comedians ieder 30 minuten van hun nieuwe voorstelling try-outen. Ook brengt meesterpianist Jan-Willem Rozenboom werken van Schubert in Doorn.
 
Kaarten en het programma   S
 
De Zoute Inval: koffie-inloop, lezingen en workshops
De ruimte van de Bibliotheek is bij uitstek geschikt om eens gezellig met iemand een praatje te maken. In meerdere vestigingen is er daarom een wekelijkse, vrij toegankelijke koffie-inloop onder de naam: ‘’De Zoute Inval”
Ook de komende tijd zijn er daarnaast ook weer bijzondere lezingen en workshops. De toegang is gratis, bij enkele workshops wordt een kleine bijdrage voor materiaal gevraagd.
 
Komende activiteiten   S
 
 
Kunstenaars, artiesten en  huiskamerpodia gezocht
Dit jaar zal Gluren op de Heuvelrug, het huiskamerfestival vol lokaal talent, plaatsvinden in het weekend van 25 en 26 juni. Voor het festival worden in de maand april kunstenaars, artiesten en huiskamerpodia gezocht uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Alle soorten kunst en performance zijn welkom, van beginner tot professional. Ook locaties in alle vormen en maten zijn welkom, van huiskamer tot café of fijne tuin.
Opgeven kan tot 30 april via het formulier op de website.
 
Geef je hier op  
Speciaal voor de mensen uit Oekraïne heeft de Bibliotheek op de website een pagina samengesteld met (lees)materiaal en informatie voor kinderen en volwassenen. Zo zijn er links naar lesmateriaal en boeken in het Oekraïens en informatie over het inloopspreekuur van het Taalhuis.
 
Naar de pagina   S
• vrijdag 15 april vanaf 17:00 uur t/m maandag 18 april - Paasweekend alle vestigingen gesloten (vestigingen Rhenen en Elst zijn de hele dag gesloten)
• woensdag 27 april - Koningsdag alle vestigingen gesloten
• woensdag 4 mei - Dodenherdenking vanaf 17:00 uur alle vestigingen gesloten
• donderdag 5 mei - Bevrijdingsdag alle vestigingen gesloten
• donderdag 26 mei - Hemelvaartsweekend t/m zondag 29 mei alle vestigingen gesloten
• maandag 6 juni - Tweede Pinksterdag alle vestigingen gesloten
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw  
 
S